Mamagroepen

Je wil graag andere mama’s ontmoeten die je heel goed begrijpen? Je bent op zoek naar een luisterend oor, inspiratie, wil graag delen hoe jij het moederschap beleeft

In de mamagroep zal je volop (h)erkenning en steun ervaren. Een respectvol klimaat waar we gedachten, emoties en ervaringen delen en beluisteren. Dat doet deugd, lucht op, inspireert en geeft energie. Je voelt je niet alleen.

Moederen, dicht bij jezelf en met veel mildheid voor jezelf, je kleintje en je partner is het motto.

Als coach ben ik er om de gesprekken in goede banen te leiden, te ondersteunen, te duiden en af en toe mijn kijk mee te geven.

AANBOD


samen op zoek naar balans in het moederschap

Ontmoetingen met een mix van mama’s, van pril tot meer ervaren. In een groep van maximum vijf gaan we samen focussen we op de beleving van het moederschap. We vinden inspiratie bij onszelf en de anderen. In alle rust kunnen we ventileren, luisteren, groeien en veranderen. Samen leren balanceren en sterker in je schoenen staan.

We houden het covid19-veilig!

De kleintjes laten we even bij iemand anders in veilige handen, zodat je er echt bent voor jezelf. Zonder zorg voor een ander.

Welk thema aan bod komt , wordt in de groep beslist.

Praktisch
    • Voor wie: mama’s die samen willen ont-moeten
    • Waar: bij Mamaflows – Merelbeke
    • Wanneer : op zaterdagochtend van 10u tot 12u

Georganiseerd door  Vormingscentrum opvoeding en kinderopvang vzw (VCOK).

Mamababbels 

Mamagroep voor prille mama’s die samen met hun kleintje andere vree wijze mama’s willen ontmoeten. In een groep van maximum vijf gaan we samen op zoek naar de beleving van het prille moederschap.

Samen met de baby eens weg van tussen je vier muren en samen ervaringen delen, tips en tricks. En vooral, je niet alleen voelen in deze prachtige, maar vermoeiende en soms verwarrende periode.

We moederen samen, de kleintjes mogen gerust van zich laten horen.

Welk thema aan bod komt, wordt in de groep beslist.

Praktisch
  • Voor wie: prille mama’s
  • Wanneer: maart 2022 – data volgen
  • Interesse? Seintje naar katrien@mamaflows.be 

Georganiseerd door Vormingscentrum opvoeding en kinderopvang vzw (VCOK)