Mamareeksen

In een mamareeks gaan we in een vaste groep dieper in op jouw manier van mama- zijn. Vanuit het hier en nu kijken we aan de hand van themagesprekken, oefeningen en beelden hoe jij, op jouw unieke manier, alles draaiend kan houden.

Wat is voor jou belangrijk in jouw moederschap, in je andere levensrollen en wensen? Door meerdere keren samen te komen, leren we elkaar beter kennen en vertrouwen. Je luistert naar elkaar zonder oordeel. Door het verhaal van de anderen kan je soms beter begrijpen wat er bij jezelf speelt en wat jij aan het doen bent.

Ik bied reeksen aan voor mama’s in elke fase van het moederschap. Als coach ondersteun ik en inspireer waar zinvol.

AANBOD


Momenteel zijn er geen reeksen gepland.

 

 

Vind je eigen weG als mama

Reeks voor prille mama’s om samen het moederschap te ontdekken en beleven. In verbinding met elkaar je eigen weg vinden.

Deze reeks biedt vijf ontmoetingen met een vaste groep van maximum vijf mama’s met baby jonger dan 6 maanden. Elke ontmoeting luisteren we hoe het gaat, licht ik een thema toe en bespreken we hoe dit thema leeft in jouw leven.

De ontmoetingen zijn een moment om eens weg te zijn van tussen je vier muren. Een moment om met andere prille mama’s jezelf te leren kennen als mama, te luisteren naar verhalen en ervaringen, en tips te delen. Want delen maakt je sterker. En vooral, je voelt je niet alleen. Puur, eerlijk, authentiek en respectvol, daar houden we ons aan!

‘Een beetje tot je (nieuwe) zelf komen, andere mama’s leren kennen, ervaringen delen in een oordeel-vrije omgeving. Een extra schakel in het broodnodige netwerk van een mama’             Iline

Vijf ontmoetingen – vijf thema’s
  • Het prille moederschap – hoe gaat het met jou?
  • Communicatie en verbinding met je partner en anderen
  • Zorg voor jezelf
  • Oh neen, aan het werk en kleintje naar de opvang!
  •  Jij zit aan het stuur!
Praktisch
  • Voor wie:  prille mama’s en hun kleintje jonger dan 6 maanden zijn van harte welkom. Er is een verzorgingsplek voorzien. We moederen samen, de kleintjes mogen gerust van zich laten horen.
  • Waar: bij Mamaflows.
  • Interesse ? Geef me een seintje via katrien@mamaflows.be of 0483 50 32 56 en ik hou je op de hoogte.

In samenwerking met Vormingscentrum opvoeding en kinderopvang vzw (VCOK).